Lunchmeny
Inkl: Lassi, papadam, mangochutney, raita, sallad och kaffe ingår
Lassi, papadam, mangochutney, raita, sallad och kaffe ingår
Torsdag 21 november |
||
---|---|---|
1.CHAICKEN BALTI,chicken med balti sås (mellan) |
120 kr
|
|
2.LAMM CURRY,Lamm med curry sås (mild) |
135 kr
|
|
3. DAL MAKANI. linser med och sås (mild) |
120 kr
|
|
4.BIFF MADRAS biff med syd indisk sås (mellan) |
120 kr
|
|
Fredag 22 november |
||
1. CHICKEN KORMA. chicken med cashewnötter och kokos (mild) |
120 kr
|
|
2.LAMM VINDALOO, gryta med vindaloo sås (stark) |
135 kr
|
|
3.SHAK DAL, gryta med olika linser och spenat (mellan) |
120 kr
|
|
4.LAX KARAI ,lax med paprika och lök karai sås (mellan) |
120 kr
|
|
Gäller hela vecka 47 |
||
NAN 15:- VITLÖK NAN 20:- CHILI PICKLE 15:- LÄTTÖL 25:- |
|
|
DAGENS TIPS: |
|
|
.CHICKEN TIKKA BUTTER MASALA gryta med grillade benfria kyckling bitar i tomat och cashewnötter sås |
125 kr
|
|
• TANDOORI CHICKEN grillade kyckling klubbor (2st) med separat sås, värmd på järnplatta |
130 kr
|
|
• CHICKEN TIKKA SIZZLAR grillade kyckling med separat sås, värmd på järnplatta |
130 kr
|
|
• GARLIC CHILI CHICKEN gryta med grillade benfri kyckling bitar i cashewnötter och vitlök sås |
135 kr
|
|
• PONIR BUTTER MASALA gryta med färsk hemgjord ost i tomat och cashewnötter sås |
125 kr
|
|
• SHIK KABAB SIZZLAR marinerad muttonfärs, separat sås, tandoori smak |
130 kr
|